MEHMET AKİF İNAN ORTAOKULU

Vizyon: Akademik ve sosyal yaşamda başarılı, ideal geleceğe açılan yolda kendine inanan, kendi olmaktan vazgeçmeyen, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, gelişen dünyayla uyumlu, çözüm odaklı, yaratıcı,yurtsever, üretken, ahlaklı, öğrenmeyi seven, dinamik bireylerin yetiştiği, Türkiye Cumhuriyeti’nin önde gelen okullarından biri olmak.

Misyon: Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tarihimizdeki tüm kahramanlardan ilham alarak herkesi gönülden kucaklayacak, üretken, çalışkan, yaratıcı, sorumluluk sahibi, öğrenmeye istekli,bilimsel düşünceyi ön planda tutan genç zihinleri ülke geleceğine önemli katkılarda bulunmaya yönlendirmek için, sevgi destekli,bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda gelişmiş eğitim yöntemleriyle yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 09:00 15:00
Isınma: Doğalgaz Merkezi Sistem
Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bagcilarmehmetakifinanoo.meb.k12.tr

Adres - YENİMAHALLE MAH. 1528. SK. MEHMET AKİF İNAN ORTAOKULU BLOK NO: 4 BAĞCILAR / İSTANBUL

Toplantı Salonu :2

Yerleşim Yeri -